Heyhow readers,Me Thata Amiruddin.Thank You love for visiting my blog.Follow up my blog and dont forget to leave your comments in Chat Box.I will follow you soon.With love, Thata :)

Thanks Malaysian

Friday, December 07, 2012

Blogger, Aku datang!



Hi ! Sudah lama i tak berblogging , bersawang apatah lagi lah. Its okay i dah penat mencuci mengemas blog i balik and absolutely will  be super duper awesome than before. Ahaks. Selama setahun i tak update apa-apa, senyap, sunyi dan lari daripada dunia sosial. Bukan merajuk membawa diri tapi sangat busy musy dengan hidup baru dan orang orang baru yang hadir dalam hidup thata :)

Actually banyak sangat nak dikongsi dalam blog ni, and paling tak sabar , tak sabar , tak sabar nak cakap yang I dah nak habis payper STPM tak lama lagi 12 Disember 2012. Aww. For sure banyak benda nak plan untuk cuti 9 bulan nanti. Okay you all tolong beri feedback I nak buat apa untuk 9 bulan cuti nanti. Okay got to go. bye all :)



xoxo,
Thata 

No comments:

Post a Comment