Heyhow readers,Me Thata Amiruddin.Thank You love for visiting my blog.Follow up my blog and dont forget to leave your comments in Chat Box.I will follow you soon.With love, Thata :)

Thanks Malaysian

Friday, February 01, 2013

January Trip to Langkawi (Part 2)

Pagi-pagi lagi selepas solat subuh, menuju destinasi ke Ayer Hangat. Kawasan perkampungan yang  terletaknya Durian Perangin 5 kilometer dari Kolam Air Panas. Tempat macam agak baru rasanya dan terpencil.


Selepas solat zohor dan Asar,  kami menuju ke destinasi ke Tanjung Rhu berpuluh kilometer dari Pantai Chenang. Hujung pulau jugak lah. Cantik untuk photography session sebelah senja. Tapi kami pergi dalam pukul 4 petang macam tu, but still naise!


Next destination was Durian Perangin Waterfall. Cantik kawasan dia, sejuk, berangin dan penat juga nak hike sampai ke atas.



Sampai senja, kami teruskan perjalanan ke Dataran Helang. Wakakaka. Malam malam baru cantik gituuuuuu. Hihi





Walau penat gila babs, kami tak lupa nak jumpa cikguuuu tercintaaaa yang stay kt Langkawi. Dia agak terkejut, eh sorang je perempuan? Well, I rock lah.



No comments:

Post a Comment